logo

El projecte

L’espai (Maragall) és un equipament de projecció local que ofereix a les entitats de la ciutat vinculades a les arts escèniques la possibilitat de desenvolupar els seus projectes artístics. Una plataforma de difusió per a les iniciatives escèniques locals que es complementa amb una programació estable d’espectacles professionals de petit format.

Els eixos i directrius en el que es fonamenta el Programa d’Arts Escèniques de l’espai (Maragall) són la formació, l’exhibició i el suport a la creació que es materialitzen a través dels següents projectes:

Programació estable d’espectacles professionals de teatre, dansa i música de petit format.

L’Espai Maragall (en família). Programació estable d´espectacles familiars en col·laboració amb La Xarxa i de programació pròpia.

L´Escola va de bolo. Programació estable d´espectacles per a grups escolars.

Programació estable de cinema amb la projecció d’una pel·lícula el primer divendres de cada mes, que compta amb el suport del Cine Club de Gavà.

L’Espai Escènic, l’Escola d’Arts Escèniques de Gavà. Projecte de formació teatral co-gestionat per l’Ajuntament i La Roda produccions.

Gavà (amb la creació) vinculada a les residències tècniques i les seves posteriors exhibicions.

Cicle de Teatre Amateur de Gavà. Espai d’intercanvi d’idees, de reflexió i de coneixement d’altres realitats teatrals. Foment del Teatre Amateur, un dels majors actius culturals de la nostra ciutat, a través del Cicle de Teatre Amateur.

Escena Local. Propostes organitzades per les entitats i col·lectius de la ciutat vinculades a les arts escèniques.