logo

Marató de Cinema de Terror

cinema terror

Data: 27/10/2017
Hora: 20:00
Preu: gratuït

Entrades


Marató de Cinema de Terror

Amb motiu de la celebració del Castaween us proposem una sessió doble amb els films

El resplandor

SINOPSI

Jack Torrance és contractat per mantenir l’Hotel Overlook els mesos d’hivern, durant els quals està buit. Al costat del seu fill Danny, que té un estrany poder de premonició anomenat “resplendor”, i de la seva dona Wendy, es trasllada a l’hotel, situat al mig del no-res. Però, amb l’arribada de la neu, la carretera que els comunica amb la ciutat més propera queda tallada, i, enmig de l’aïllament, es comencen a manifestar a les habitacions de l’hotel i en la ment del mateix Jack uns terrorífics poders que l’aniran trastornant fins a convertir-lo en un psicòpata. Al final acabarà morint al laberint del jardí de l’hotel, totalment congelat, mentre que la Wendy i en Danny aconseguiran escapar-se d’ell.

La autopsia de Jane Doe

SINOPSI

André Øvredal, director de Trollhunters, ens porta The Autopsy of Jane Doe. Una historia d’horror i misteri on dos forenses pare i fill, reben una víctima d’homicidi per a examinar, però, sorprenentment, el cos no presenta cap causa de mort visible. És llavors quan comencen a descobrir els secrets que envolten aquest estrany cas.

La autopsia de Jane Doe és, per molts, un dels millors llargmetratges de terror del 2016 per la seva elegància visual i el seu fons imperdible.

 

Organitza: Comissió de Teatre Amateur + Cine Club Gavà.

Entrada gratuïta (recollir les entrades a la taquilla del espai Maragall a partir del 23 d’octubre).

Accés a partir de 16 anys.

 
<< Tornar a programació