Espai Maragall Gavà

Aixequem el teló de la nova temporada de teatre familiar

lessupertietes-espaimaragall

El diumenge 2 d’octubre a les 12 h aixequem el teló d’una nova temporada de teatre familiar amb la festa d’inauguració de La Xarxa al parc de la Torre Lluc. La jornada estarà amenitzada per la música i l’humor d’Encara Farem Salat i els jocs tradicionals de El burro dels jocs.

Ja a l’escenari de l’Espai Maragall, gaudirem amb l’espectacle de clown “La rateta que fregava amb motxo l’escaleta”, una versió del conte popular realitzada per Dreams Teatre. Les Bianchis ens faran riure i emocionar-nos amb “Les supertietes”. Al novembre reviurem la historia d’un nen lliure, sense prejudicis ni complexes anomenat “Pinocchio” de la companyia La Baldufa; viatjarem per la nostra cultura amb l’apassionant història de “El comte Arnau” del Teatre de l’Aurora i ens endinsarem en el món màgic dels Germans Grimm amb “La Blancaneus” de Campi Qui Pugui. Acabarem la temporada amb el “Viatge al centre de la Terra (s.XXI)” de la cia. Roseland musical, un innovador i visual espectacle basat en la novel·la de ciència-ficció de Jules Verne.

A l’Espai Maragall continuem apostant per una programació d’arts escèniques familiar estable i de qualitat, en aquesta direcció completaran la programació familiar les propostes de les companyies de teatre amateur locals “Alicia en el país de las maravillas” de DoDo Producciones, “La familia Adams” i “El Grinch” del Grup Teatral La Igualtat. A més dels espectacles dels alumnes de l’Espai Escènic, l’Escola d’Arts Escèniques de Gavà.