Espai Maragall Gavà

Així serà l’especial Maragall de Terror a l’Espai Maragall

A l’Espai Maragall hem preparat una programació de cinema i teatre especial Castaween amb la que podreu gaudir d’un cap de setmana inolvidable.

Comencem divendres 28 amb la Marató de cinema de Terror, rememorant l’esperit del Cinema Maragall, amb la projecció d’Expediente Warren II; Braindead. Tu madre se ha comido a mi perro i el remake del 2013 de Posesión Infernal. Les projeccions començaran a les 21 h i les entrades gratuïtes es podran recollir a partir del 24 d’octubre a la taquilla de l’espai Maragall.

El hall de l’espai estarà ambientat per celebrar de la millor manera la nit dels morts vivents, així que busqueu el vostre racó més terrorífic, feu-vos una foto i penjeu-la a les xarxes amb el hastag #MaragalldeTerror. O porteu-vos-la a casa gràcies a l’Agrupació Fotogràfica Gavà.

Els alumnes de l’Espai Escènic també han volgut participar en aquesta programació especial i han preparat una flashmob amb la cançó “Thriller” de Michael Jackson per dissabte 29.  Si voleu participar, visualitzeu el vídeo de la coreografia i veniu dissabte a les 18 h a la plaça Major.

Els més petits també podran gaudir d’una programació terrorífica amb el Taller de maquillatge de terror que tindrà lloc diumenge 30 a les 17 h al passeig Maragall. I acabar la tarda amb la familia més terroríficament divertida, La familia Adams,  del Grup Teatral La Igualtat a partir de les 18.30 h a l’espai Maragall.

Veniu disfressats, feu-vos una foto al photocall de La família Adams i compartiu-la a les xarxes amb el hastag #MaragalldeTerror.

Descarrega’t el programa de Castaween amb totes les activitats que es realitzaran a la ciutat.