Espai Maragall Gavà

Arte: Llibres i teatre a la Biblioteca Josep Soler Vidal

arte-espaimaragall

La Biblioteca Josep Soler Vidal acull el proper 10 de novembre una sessió especial del Club de lectura de tarda amb la representació teatral Arte

Comentar una lectura i poder gaudir alhora de la seva representació teatral serà una realitat a la Biblioteca Josep Soler Vidal.

L’obra escrita per Yasmina Reza i estrenada el 1994 cobrarà vida de la mà de l’Agrupació Cultural Mossèn Cinto Verdaguer, una companyia teatral amateur de Viladecans, que serà l’encarregada de posar en escena la comèdia Arte.

Dirigida per Angie Algaba i Marta Cabs i interpretada per Toni Mazón, Rafel Calvet i Toni Márquez, Arte és una història ambientada al París de finals dels anys vuitanta, on Sergi, un apassionat de l’art modern, adquireix per una xifra astronòmica un quadre totalment blanc.

Tots els aficionats al teatre, juntament amb els participants del club de lectura,podran gaudir en directe d’una representació teatral que ens col·loca davant del mirall de la sinceritat més absoluta, que ens mostra com som realment i com ens veuen els nostres amics.

L’activitat, oberta i gratuïta, tindrà lloc a la sala d’actes de la Biblioteca Josep Soler Vidal dijous 10 de novembre a les 18.30 hores.