Espai Maragall Gavà

Nit de jazz, amb el Cor de Cambra Tornaveu

cor de cambra tornaveu

Som el Cor de Cambra Tornaveu. La nostra idea és poder interpretar diferents estils musicals (pop, rock, líric, entre d’altres) i, aquest cop, ens hem decidit pel Jazz!

Per una nit, hem decidit convertir-nos en crooners i divas del jazz i interpretar estàndards d’aquest estil tant conegut i universal. Qui no recorda Frank Sinatra interpretant “Cheek to Cheek”, o a Gene Kelly a la pel·lícula “Un americà a París” ballant al ritme de “I Got Rythm”. O la sensualitat i atreviment de “All that Jazz” o “Fever”.

Interpretarem aquestes i altres peces de jazz, en format vocal i acompanyats per un trio instrumental. I, a més, afegirem un element també molt important en els concerts de jazz, que és el lloc on es fan: un bar de jazz és un local que té vida, que dona caliu i ajuda al públic a viure l’experiència del jazz més intensament. Doncs, bé, nosaltres, també hem volgut cantar i tocar en un ambient de Club de Jazz. Per això, convertirem l’American Lake per una nit en un Club de Jazz. Així que no us espereu un concert amb cadires o pati de butques… hi haurà una barra de bar, poca llum, taules i cadires i …. Jazz!

A més de tot això, hem volgut completar la part musical amb d’altres coses: per això, tindrem actors i ballarins, que ajudaran a acostar al públic a les diverses cançons que s’interpretaran així com ballaran alguns d’ells.

També cal dir que hi haurà música en directe d’un trio de jazz. Tant, entre número i número com al final de l’espectacle podreu gaudir de prendre alguna cosa al bar, estar amb els amics i escoltar música en directe.

Què us sembla? Us ve de gust?

Cor de Cambra Tornaveu