Espai Maragall Gavà

Maragall en Off, primera edició del Festival de Microteatre

historias histericas-espaimaragall

Divendres presentem un nou concepte de format teatral a l’espai Maragall. Es tracta del Maragall en Off, un festival de microteatre dirigit per la companyia gavanenca Teatr3s. Carles Solsona, director de Teatr3s ens explica en què consisteix aquest nou format i què podrem veure divendres 11 de novembre en dues sessions, a les 20 i a les 21.30 hores.

Què és el microteatre?

Es una obra de teatre representada fora del teatre, en un espai més petit i amb una durada inferior a l’habitual (de 10 a 20 minuts). L’ espai on es representa dona tant al pùblic com als actors, una sensació de proximitat.

Com neix la idea del Maragall en Off?

És l’espai en Off. La idea neix amb la necessitat de fer quelcom diferent al Maragall i aprofitar els diferents espais que tenim per fer teatre, fora i dins del teatre.

Perquè fer microteatre?
Per  sortir de la nostre zona de confort i provar la proximitat amb el públic, però també per ampliar l’oferta teatral a Gavà, oferint una proposta diferent.
El format ofereix moltes possibilitats i també era ideal per fer col.laboracions amb altres companyies. En aquest cas col.laboran dos actrius d’Algama Teatre actuant amb nosaltres i els Espartans de la Igualtat ajudant amb la coordinació.

Què podrem veure divendres?

Veurem tres escenes de microteatre de creació pròpia, tres històries independents on algún dels protagonistes dona mostres de la seva histèria.
Dividirem al públic en dos grups i cada grup veurà una escena. Després s’intercanvien els grups, i quan tots hagin vist les dos escenes juntarem als dos grups per anar al teatre a veure l’última escena.

Té continuïtat el projecte Maragall en Off?

I tant! A més de la possibilitat de repetir Historias Histéricas, ja hem començat a escriure escenes noves pel proper espectacle, variant una mica el format, però amb el mateix concepte, on també seguirem contant amb col.laboradors d’altres companyies. Esperem que la de divendres sigui la primera de moltes.

Més informació sobre el Festival de Microteatre.