Espai en off. Festival de microteatre

Espai en off. Festival de microteatre

Data: 11/11/2016
Hora: 20:00
Preu: 7€

Entrades


Espai en off. Festival de microteatre

SINOPSI

Histeria: nom femení.

1.Enfermetat nerviosa que es caracteritza per freqüents canvis psíquics i alteracions emocionals que poden anar acompanyats de convulsions, paràlisi i sufocacions.

2.Estat d’intensa excitació nerviosa, provocat per una circumstancia o una situació anòmala, en la que es produeixen reaccions exagerades i que fa que la persona que ho pateix mostri les seves actituds afectives plorant o cridant.

 

DISTANCIAS

En un futur no molt llunyà, en algun lloc de Catalunya, coincideixen en un hospital deficitari, una enfermera mexicana independentista i una senyora una miqueta racista i contraria a la independència. Podrán escurçar la distància que les separa?

RETORNATS

Una mare i un fill no poden parlar de qualsevol cosa? Si el fill té feina i la mare té deliris i demència la conversació pot tornar-se tensa. Una petita tragicomèdia en forma de bucle, que parla de las absències i el sentimient de culpa.

LA REINA DE GRACIA

Dakota és un alma lliure, alegre, eixelebrada, deslenguada y una apassionada de la vida. Encara dice ser una desgraciada perseguida per la Solitud, viu com vol i fa el que li dóna la gana. Per això i per altres coses és la reina del seu barri, la reina de gràcia.

LogoCicleTeatreAmateur

 

 

 


<< Tornar a programació