Gavà (amb la creació)

El projecte

Gavà (amb la creació) és el programa de suport a la creació que fomenta la creativitat escènica i la producció d’espectacles a través de les residències artístiques. Els creadors/res o companyies residents poden disposar de l’espai i dels recursos tècnics que ofereix l’equipament durant un període determinat per a treballar la posada en escena d’un espectacle, i a canvi, ofereixen un retorn al municipi a través del seu treball.

D’altra banda, el programa Gavà (amb la creació) ofereix a la ciutadania la possibilitat d’assistir als processos de creació dels espectacles en base a una sèrie d’assaigs oberts, xerrades o tallers.

A qui s’adreça?

A companyies i/o creadors/res d’arts escèniques professionals que es trobin en el procés de creació d’un projecte artístic.

Què oferim?

Cessió del teatre i dels seus recursos tècnics per al desenvolupament de processos de creació de companyies i/o creadors/es.

Què demanem?

La disponibilitat de la companyia i/o creadors/res residents a obrir els processos de creació al públic general o al públic vinculat al projecte espai Maragall (sempre previ acord amb la companyia).

Més informació a espaimaragall@gava.cat