El projecte

L’espai (Maragall) és un equipament de projecció local que ofereix a les entitats de la ciutat vinculades a les arts escèniques la possibilitat de desenvolupar els seus projectes artístics. Una plataforma de difusió per a les iniciatives escèniques locals que es complementa amb una programació estable d’espectacles professionals de petit format.

Els eixos i directrius en el que es fonamenta el Programa d’Arts Escèniques de l’espai (Maragall) són la formació, l’exhibició i el suport a la creació que es materialitzen a través dels següents projectes:

L’Espai Maragall (en família). Programació estable d’espectacles familiars en col·laboració amb La Xarxa. Aquesta programació té lloc els diumenges a les 12 hores.

Programació estable d’espectacles professionals de teatre, dansa i música de petit format.

L’Espai Escènic, l’Escola d’Arts Escèniques de Gavà. Projecte de formació teatral co-gestionat per l’Ajuntament i La Roda Produccions, companyia d’espectacles familiars gavanenca.

Programació estable de cinema. Projecció d’una pel·lícula el primer divendres de cada mes, que compta amb el suport del Cine Club de Gavà.

L´Escola va de bolo. Programació estable d´espectacles per a grups escolars.

Gavà (amb la creació). Projecte vinculat a les residències de companyies o artistes i les seves posteriors exhibicions, assaigs oberts, formacions…

Cicle de Teatre Amateur de Gavà. Espai d’intercanvi d’idees, formació i de coneixement d’altres realitats teatrals. Foment del Teatre Amateur, un dels majors actius culturals de la nostra ciutat, a través del Cicle de Teatre Amateur.

Escena Local. Propostes organitzades per les entitats o col·lectius de la ciutat vinculades a les arts escèniques.