“La Oficina” és el bar on tothom es reuneix: la noia que sempre té cites de Tinder, les iaies que queden per berenar, estudiants que preparen exàmens… Tots ells sota la mirada d’en Lolo, que xafardeja dissimuladament. Ansiós espera algú que el vulgui escoltar, necessita expressar públicament tot el que sent i veu en el bar, perquè… el que passa a “La Oficina”, NO es queda a “La Oficina”. T’atreveixes a entrar-hi? Lolando, unes braves!
Wonder Wheel explica la història de quatre personatges on les seves vides s’entrellacen en l’enrenou de l’animació del parc d’atraccions de Coney Island als anys 50: Ginny , una antiga actriu emocionalment inestable que ara treballa com a cambrera en un restaurant de peix i marisc; Humpty , l’aspre marit de Ginny, operador del tiovivo; Mickey, un jove i ferm socorrista que somia amb arribar a ser dramaturg; i Carolina, li filla de Humpty.
Cine Club Gavà
Preu: 4,5 € / 4 € socis de Cine Club de Gavà i Club Maragall.
“És important pensar bé les coses abans de dir-les, especialment quan es tracta de guardar un secret” Aquest és el bagul del darrer pirata que va navegar pel riu Llobregat. Hi guardava els seus secrets, en tenia molts. Alguns fan por, altres són tristos, altres molt divertits i altres que millor que no surtin a la llum… De fet, tots en tenim de secrets, no?”
Us convidem a La Nit del Teatre, una nit per riure, emocionar-se, compartir les experiències viscudes pels grups de Teatre Amateur durant el 2017 i conèixer les novetats pel 2018.
L’obertura de portes es farà a les 19 hores. Les invitacions es poden recollir a la taquilla de l’espai Maragall de dilluns a divendres de 17.30 a 20.30 hores.
Organitza: Comissió de Teatre Amateur.
Algama Teatre, Grup Teatral l’Eramprunyà, Grup Teatral La Igualtat, Spectacular Spectacular, No ve d’un, Los Gamusinos.
Col·laboren: Agrupació Fotogràfica Gavà, Escola de Ball El Muro, Soul Mates, Taller de Pintura Neus Pino i Estudi No venem sabates.
Ambientada en un cafè de Nouvion durant l’ocupació alemanya de França a la Segona Guerra Mundial. Els alemans han ocupat el poble i han robat tots els objectes de valor, el quadre de Van Clomp “La Madonna Mamelluda”.
El coronel alemany vol apropiar-se del quadre una vegada finalitzada la guerra, per la qual cosa obliga a l’amo del cafè , René François Artois, a guardar-los.
Una sala a la presó. Tres persones: la mediadora, la víctima i el victimari. Els seus ulls. Els ulls de l’altre. Són més les coses que ens uneixen amb els altres o les que ens separen? A finals de 2010 surt una carta de la presó de Nanclares de la Oca (Àlaba) en la que un grup de dissidents d’ETA mostren la seva disposició per entrevistar-se amb les famílies de les víctimes. La mirada del otro porta a escena la història d’una trobada. Des de la seva separació fins el dia en què aquesta es produeix.
La mirada del otro és la 2a part de la trilogia sobre Euskadi, la memòria col·lectiva i el conflicte amb ETA.
*Col·loqui postfunció amb els actors de l’obra.
Idioma: castellà
Entrada gratuïta. Recollir les entrades a la taquilla de l’espai Maragall de dilluns a divendres de 17.30 a 20.30 hores.
Hi havia una vegada una rateta molt presumida que estava cansada i avorrida que tothom, des de fa anys, expliqués el seu conte de la mateixa manera. Un dia va prendre la decisió de declarar-se en vaga indefinida fins que no s’atenguessin les seves peticions de canvi. Què va passar?
Doncs vet aquí un gos, vet aquí un gat que aquest conte ha canviat.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per obtenir dades estadístiques de la navegació dels nostres usuaris i millorar els nostres serveis. Si accepta considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí: Política de Cookies