10 anys d’Espai Maragall

10 anys espai maragall

10 anys d’Espai Maragall, 10 anys plens de projectes

El 15 de setembre de 2007 naixia l’Espai Maragall

El seu objectiu: convertir-se en un centre d’arts escèniques referent a la ciutat

L’any 2009 l’Espai Maragall es consolida com a centre de formació amb la posada en marxa de l’Espai Escènic, l’escola d’arts escèniques de Gavà. Aquest projecte va ser impulsat per l’Ajuntament i la companyia local La Roda Produccions.

El mateix any l’Espai recupera una de les seves funcions històriques, la de sala de cinema. De la mà del Cine Club Gavà es projecte una pel·lícula el primer divendres de cada mes.

Una part important dels espectacles professionals la formen les propostes escèniques per a públic familiar de La Xarxa. La Fundació va celebrar el seu 30 aniversari el 2012 com a referent dels espectacles infantils i juvenils a Catalunya.

En aquests 10 anys, l’espai Maragall s’ha consolidat  com a mirall de les propostes dels grups locals. En una aposta per fomentar el teatre amateur a Gavà,  es crea a principis del 2016, una comissió de teatre amateur. Aquesta comissió està formada per les companyies de teatre amateur locals i el departament de Cultura. Els objectius d’aquestes comissions són reflexionar i valorar la feina feta fins el moment i establir sinergies. Fruit d’aquestes trobades neixen projectes com La Nit del Teatre.

L’ús diari de les seves instal·lacions i la gran programació d’entitats i grups locals situen l’Espai Maragall com a equipament neuràlgic de l’activitat cultural gavanenca.

A més de ser un espai d’exhibició i formació, l’espai Maragall ha fomentat durant aquests 10 anys el suport a les companyies estables en la seva tasca creativa amb el programa Gavà (amb la creació). És l’exemple dels gavanencs La Roda Produccions o la companyia Òpera prima que han fet residència a l’espai Maragall durant aquest últim any.

Ara és moment de dir la teva. Com t’agradaria que fos l’espai Maragall a partir d’ara?

Tens diverses maneres de fer-ho:

  1. Vine a l’espai, fes-te una foto i deixa’ns el teu missatge al nostre mural.
  2. Deixa un comentari aquí mateix.
  3. Entra AQUÍ i deixa’ns la teva opinió.

 

Diumenge 15 d’octubre celebrem el 10è aniversari de l’espai amb una festa familiar.  L’espectacle itinerant Yellow submarine i el concert Beatles for kids. Hi esteu tots convidats!

 

10 anys d’Espai Maragall. Gavà TV

 

 

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

*