L’any 411 a.C. les ciutats gregues porten 20 anys en guerres, Atenes i els seus aliats contra Esparta i els seus. Lisístrata, atenès, està convençuda de “que de Grècia sencera està la salvació en les dones” i convoca a ambaixadores de les diverses “polis” (ciutats) per a explicar-los el seu pla i que es comprometin sota jurament: “Nosaltres, les dones, si obligarem els homes a fer la pau, hem d’abstenir-nos…”
Aquesta comèdia és la més famosa, representada i actual d’Aristòfanes. És molt atrevida, escandalosa, obscena, graciosa…, però amb diverses intencions evidents: combatre les guerres, la droperia, resignació i costums luxosos de les dones…i la malaptesa dels homes i el seu menyspreu a les dones. Satiritza a més als polítics, xerraires, corruptes, guerrers. Crida a la rebel·lia.
La família Martin està preocupada: el seu fill, en Joan, no sap què és la por. Per poder enfrontar-se directament a ella, la família contracta una agència d’aventures que els organitzarà un fantàstic cap de setmana en una casa encantada. Acabarà, en Joan, coneixent la por? Fantasmes, monstres, malediccions,… tot és a punt per poder gaudir d’una aventura terroríficament divertida!!
ATENCIÓ!
Només es poden agafar màxim 6 invitacions per persona, les entrades de més s’anul·laran.
Demanem responsabilitat, no agafeu més de les que necessiteu, si no podeu venir aviseu per alliberar-les.
El 20% de l’aforament de l’espai Maragall està reservat per la lliure adquisició a taquilla 1h abans de l’inici de l’espectacle.
Ser lliure, moltes vegades, no consisteix en trencar el que ens lliga sinó conviure-hi. Mentre ho provem, la vida es repeteix en un eco que ressona en les parets dels caps i dels cors. Aquest és el malson de dos còmics atrapats a l’escenari.
ATENCIÓ!
Només es poden agafar màxim 6 invitacions per persona, les entrades de més s’anul·laran.
Demanem responsabilitat, no agafeu més de les que necessiteu, si no podeu venir aviseu per alliberar-les.
El 20% de l’aforament de l’espai Maragall està reservat per la lliure adquisició a taquilla 1h abans de l’inici de l’espectacle.
Relata una setmana en la vida de Valero, Moha i Pep, treballadors d’una petita empresa de lampisteria i electricitat dels afores de Barcelona. Formada per sis capítols que narren les situacions que sorgeixen quan els protagonistes s’enfronten a una reparació. Cada capítol correspon a un dia de la seva setmana laboral i es construeix al voltant de la relació que s’estableix entre els protagonistes i els clients que han sol·licitat els seus serveis.
Comèdia de sketches: dues actrius es troben atrapades als llimbs.
Mentre esperen el seu destí, interpreten diverses escenes relacionades amb la mort.
I si sabéssim quan morirem? I si, en veritat, estem morts en vida?
Un espectacle on les dues actrius interpreten a més de 10 personatges.
Direcció: Carlos Garcia Porcel
Amb Estela Quiñones i Faty Palacios
Col·laboració: Adoración Garmón
Julio Blanco, el carismàtic propietari d’una empresa que fabrica balances industrials en una ciutat espanyola de províncies, espera la imminent visita d’una comissió que decidirà l’obtenció d’un premi local a l’excel·lència empresarial. Tot ha d’estar perfecte per a la visita. No obstant això, tot sembla conspirar contra ell. Treballant a contrarellotge, Blanco intenta resoldre els problemes dels seus empleats, creuant per a això totes les línies imaginables, i donant lloc a una inesperada i explosiva successió d’esdeveniments d’imprevisibles conseqüències.
Handling és una obra basada en la manipulació que exerceixen els mitjans de comunicació envers la nostra societat. Avui, a la nostra societat contemporània on la tecnologia, les xarxes i els mitjans de comunicació ho acaparen tot, ens trobem manipulats i obligats a seguir un patró estipulat per modes i tendències, sense donar temps a pensar ni permetre’ns actuar segons els nostres propis criteris, sempre avesats a fer el que s’espera de nosaltres.
Al llarg de l’espectacle els ballarins són manipulats i portats a experimentar i trencar la seva estabilitat emocional, les seves creences i valors; això crearà moments de gran tensió i dramatisme. La peça evoluciona, portant-nos a presenciar diferents canvis d’estil i de registre, comenem amb una dansa més contemporània i moderna i finalitzem amb una de més clàssica i lineal.
Tots els ballarins de la companyia formen part de l’alumnat de L’Aula de Dansa que realitzen un treball de professionalització.
FITXA ARTÍSTICA
BALLARINS:
Júlia Aragón, Carlota Garuz, Gerard Jover, Oriol Jover, Gabriel Martínez,
Victoria Mas, Lucia Mestre, Claudia Nowak i Claudia Pérez de Olaguer
DIRECCIÓ:
Anna Portabales
COREOGRAFIA:
Anna Portabales amb la col·laboració dels ballarins de la companyia.
Imma i Gina (o com sobreviure en un món digital) és un musical familiar d’ Increïble Produccions que relata de forma divertida i original com la tecnologia pot estimular la nostra imaginació o bé fer-nos perdre tota la nostra capacitat de crear.
La Gina és una nena de deu anys molt alegre i amb molta imaginació. No li cal gran cosa per passar-ho d’allò més bé: té una amiga imaginària, Imma, a qui truca sempre per jugar.
Així i tot, la Gina té els mateixos desitjos que qualsevol nena de la seva edat: fa anys que demana una tauleta digital, ja sigui als tres Mags, al Pare Noel o a qualsevol ésser que li pugui portar el regal per Nadal.
Farta que no li facin cas, els ha donat un ultimàtum: o aquest any aconsegueix allò que demana o es portarà molt malament.
Els esperits del Nadal no acceptaran les amenaces de la Gina, i enviaran a la bruixa Befana per impedir que la Gina perdi la seva imaginació.
Petits i grans, esteu enganxats a les pantalles? En aquest musical, segur que us sentireu identificats!
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per obtenir dades estadístiques de la navegació dels nostres usuaris i millorar els nostres serveis. Si accepta considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí: Política de Cookies