DANSA PER LA NATURA

DANSA PER LA NATURA

Data: 24/05/2023
Hora: 19:30
Preu: Gratuït


“DANSA PER LA NATURA” conjuga dues de les manifestacions més belles i enigmàtiques de la vida. Dues forces que es mouen en perfecta harmonia. Per una banda, la Natura amb els seus cicles incessants i la seva imponent majestuositat, on paisatges, biodiversitat i sons es barregen per crear una simfonia perfecta. I, de l’altra, la Dansa, com a expressió artística que es regeix per la precisió del moviment, la força del gest i la bellesa de la forma, és capaç de reflectir els sentiments i les emocions més profunds de l’ésser humà.

Aquesta mostra ens ofereix una sèrie d’imatges que ens endinsen  en un paral.lelisme oníric. A través del Digital Art, l’artista Marilena Barquero transforma unes, ja de per sí explèndides fotografíes de ballarins captades per Henry Sorribas, en autèntiques evocacions de la natura, plenes de vida i encant.

Una exposició que dóna testimoni de la connexió entre Natura i Dansa. La primera, un ball constant d’energia, que flueix a través del vent, les onades del mar, els animals, el canvi de les estacions…, mitjançant una complexa coreografía; davant d’un art escènic que no coneix límits i es mou amb llibertat absoluta. En elles, cada element  té una funció i un propòsit, tot està dissenyat per mantenir l’equilibri perfecte. Juntes transcendeixen les barreres del temps i de l’espai, i és per això que, són una commovedora font d’inspiració.

DANSA PER LA NATURA és, també, una crida a la necessitat d’actuar per protegir el medi i a reflexionar sobre la importància del món en què vivim i la fragilitat de la seva existència.


<< Tornar a programació