febrer 2021
Ds. 13/02
12:00
|
Espectacle familiar participatiu. Tothom hi és convidat a venir disfressat: individualment, en família o grup bombolla. Personatges estrafolaris, música, humor i molta improvisació! Fes-te una foto a l’original photocall i comparteix-la a les xarxes socials amb l’etiqueta #tornaboda21 Entrada gratuïta amb reserva prèvia d’entrades a www.espaimaragall.cat, o a la taquilla una hora abans de començar l’espectacle. Aforament limitat. Horari: 13 de febrer: a les 12h i les 18h Consulta el pdf de totes les activitats, fes clic aquí. Mesures Covid: és obligatori l’ús de la mascareta per als més grans de 6 anys. Accés en grups de màxim 4 persones. Cal respectar la distància de seguretat entre grups en els diferents espais, tant en l’accés com en els espais interiors de l’auditori. Gràcies per col·laborar i respectar les mesures de seguretat i higiene per tal de combatre la propagació de la pandèmia.
|
|
Dg. 07/02
19:00
|
Director.- Aurel (França 2020) Febrer, 1939. Aclaparat per l’onada de republicans que fugen de la dictadura de Franco, el govern francès opta per confinar als espanyols en camps de concentració. En un d’aquells camps, dos homes, separat per un filferro de pues, traven una amistat. Un d’ells és Josep Bartoli, un dibuixant que lluita contra el règim de Franco. Any: 2020 Preu: 4 € ( Club Maragall i socis del Cine club) 4,5€
|
|
Ds. 06/02
19:00
|
Adaptació de la novel·la La cançó dels deportats, de Teresa Pous.
Un relat commovedor sobre catalans (amb cognom alemany) obligats a lluitar amb l’exèrcit nazi durant la Segona Guerra Mundial i que van ser fets presoners pels russos. És una mirada diferent sobre els efectes del nazisme i la reconstrucció d’una tragèdia personal i col·lectiva en què l’amistat, l’amor i la força de l’art compartit prenen tot el seu valor pel fet d’enfortir l’esperit dels deportats.
Hi trobarem una mirada diferent sobre els efectes del nazisme i una reconstrucció d’una tragèdia personal i col·lectiva on l’amistat, l’amor i l’art fan de contrapunt. Aquesta novel·la, que combina ficció i realitat, s’elaborà a partir d’unes converses amb Rodolf Berthold, un català de pare alemany que va ser obligat a lluitar a l’exèrcit nazi i després va ser deportat a camps de concentració de Rússia. Al costat de les paraules, escoltarem cançons de pau en temps de guerra. També La cançó d’un deportat, escrita per Jupp Sthoer, supervivent del camp rus de Magnitogorsk, la història del qual s’explica a la novel·la i en aquesta dramatúrgia. Aquesta cançó ha estat adaptada i musicada pel cantautor Josep Tero. A més, podrem escoltar diverses peces musicals i Sibèria, una composició per a violoncel de Pere Leyes inspirada en la novel·la La cançó dels deportats.
|