logo

Escales i acords. Coral La Igualtat

Coral la igualtat

Data: 16/09/2017
Hora: 21:00
Preu: 10€

Entrades


Escales i acords

Coral La Igualtat

Amb unes quantes escales i uns quants acords es pot fer infinitat de música, amb ritmes i estils ben diferenciats. Per a aquest concert us proposem un programa ben variat, tant en el format com en el contingut.
Per començar, tindrem el quartet compost per J. Ricardo Forner, Inés Reguero, Andreu Ferré i Montserrat Bella, que amb el seu espectacle “Matrimonis, trios i altres infidelitats” aniran combinant els duets de veu i piano, piano i clarinet, trios i quartets per fer-nos gaudir durant una bona estona de música ben diversa i coneguda de tots els temps.
Continuarem amb el baríton Carles Pachón, un dels guanyadors del “Concurs Internacional de Cant Francesc Viñas” d’enguany. Acompanyat només per un piano i amb la seva acurada tècnica vocal, ens delectarà i ens seduirà amb la seva meravellosa veu.
Per finalitzar, la Coral La Igualtat, dirigida pel mestre Joan Casas, ens oferirà les darreres peces de música contemporània incorporades al seu repertori, que estem segurs que seran del grat de tothom.

Al cap i a la fi, el que pretenem és fer-vos gaudir durant una bona estona d’una de les coses que més ens agrada: la música.

Preu: 10€

 

EscenaLocal

 
<< Tornar a programació