logo

DocsBarcelona a Prop. El Espanto

Data: 16/05/2018
Hora: 21:00
Preu: entrada gratuïta

Entrades


El Espanto

Argentina. 2017. 66’

Director: Pablo Aparo i Martín Benchimol

Idioma: Espanyol amb subtítols en anglès.

Premis i Festivals

  • IDFA , The Netherlands 2017. Best Mid Length Documentary
  • BAFICI, Argentina, 2017 – Best original soundtrack (ASA)
  • Festival Internacional de cine de Guadalajara, Mexico, 2017
  • 58th Krakovia film festival, Poland, 2017
  • 14th Zagreb Dox, Croatia, 2017

 

SINOPSI

En un recòndit poble d’Argentina, les cures casolanes reemplacen la medicina tradicional. Tota dolència és tractada pels propis veïns excepte “El Espanto”, una rara malaltia que pateixen les dones i només es pot curar gràcies a les habilitats misterioses d’un peculiar ancià de les afores del poble, a qui cap marit vol que visiti la seva dona…

En aquest poble neixen els mals i els antídots, les mitologies i els seus detractors. Un estrany microclima, un petit món poblat de personatges excèntrics que ens introdueixen espontàniament a situacions còmiques i humanes que es combinen amb creences religioses i l’esoterisme.

 

SCROLL_TEXT

Martin Benchimol i Pablo Aparo

Martin Benchimol i Pablo Aparo formen un duo de direcció des de fa anys. Tots dos són graduats en Disseny d’Imatge i So a la Universitat de Buenos Aires. Des de 2008, tots dos dirigeixen projectes de publicitat i videoclips amb la seva pròpia productora Bunda. El 2012 van finalitzar el seu primer llargmetratge, La gente del río, que es va estrenar a DOK Leipzig 2012 i va participar en nombrosos festivals internacionals. Premiat al DOCSDF amb la menció al millor documental llatinoamericà; va obtenir també la menció del jurat al millor documental al Festival de cinema llatinoamericà de Flandes (Bèlgica) i nominat al millor documental 2013 al Cinema Tropical Awards.

Programa DocsAprop2018

 

DocsBarcelona-FESTIVAL

 
<< Tornar a programació