logo

Mago Sun

sun

Data: 23/11/2018
Hora: 21:00
Preu: 18/20€

Entrades


Magic Spectacular

Mago Sun

 

ESPECTACLE ANUL·LAT PER MOTIUS ALIENS A L’ORGANITZACIÓ. L’IMPORT DE LES ENTRADES SERÀ RETORNAT A LA TAQUILLA DEL TEATRE.

DISCULPEU LES MOLÈSTIES.

 

 

SINOPSI

El Mago Sun porta als escenaris el seu últim i més impressionant espectacle de màgia, llum i so, on l’espectador es veurà immers en una atmosfera de misteri i emoció durant gairebé una hora i mitja. Un gran espectacle que recorre la història de la màgia per acostar-la a tots els públics i donar-li el pes i importància que es mereix dins de les arts escèniques. Durant l’hora i mitja que dura l’obra coneixerem i podrem participar de les il·lusions que van crear els grans mags de la història, des de Houdini a Copperfield, des d’Howard Thurston o Richard Ross al nostre gran Juan Tamariz.

El mag introdueix a l’espectador en un xou de màgia en gran al més pur estil “Las Vegas” en el qual mai se sap el que va a passar. Els assistents vibren embolicats entre aparicions, desaparicions i levitacions inversemblants, fins a arribar al nombre estavella de l’actuació, un dels més perillosos i emocionants que mai s’han vist sobre un escenari en directe, i que molt pocs mags s’atreveixen a afrontar.

Magic Spectacular és un xou ple d’emocions, llums, so, color i efectes impactants amb espectadors que suren, transformacions impossibles i grans reptes que atrapen al públic de principi a fi.


Web: magosun.com

Preu: 20 € a taquilla/ 18 € anticipada

 

 

 
<< Tornar a programació