logo

El príncep feliç, La Baldufa

el princep feliç

Data: 27/01/2019
Hora: 12:00
Preu: 6/8 €

Entrades


El príncep feliç

La Baldufa

El Príncep Feliç és la història d’una majestuosa estàtua que domina una ciutat. Aquesta havia estat un Príncep amb una vida fàcil i luxosa, completament despreocupat del que passava més enllà dels murs del seu castell. Ara resta lligat a aquella escultura immòbil i sumptuosa, banyada en or i amb pedres precioses.

Però ara ja no és feliç. Des del seu privilegiat turó, pot observar la misèria de bona part dels habitants de la ciutat, la pobresa que abans desconeixia, ara es converteix en el seu dolor i cada nit plora carregat d’impotència per no poder ajudar-los.

Un dia, una oreneta que passa per la ciutat de camí cap a Àfrica, es refugia als peus de l’estàtua per passar-hi la nit. Quan veu la tristesa d’aquesta es compadeix i accedeix a ajudar-la, tot i sabent que no té gaire temps, l’hivern ja és aquí i ha d’emigrar cap a les terres càlides on les companyes l’esperen. L’oreneta, guiada pel Príncep, va arrencant tots els materials preciosos que el recobreixen per portar-los a les persones que ho necessiten. Una lliçó d’humanitat, d’amor i de generositat.

Un conte d’Oscar Wilde que és una lliçó d’humanitat, amor i generositat. La història d’una estàtua banyada en or i pedres precioses que domina la ciutat. Havia estat un Príncep, despreocupat del que passava més enllà dels murs del castell. Ara des del seu turó pot veure la pobresa del seu poble. Serà una oreneta qui, guiada pel Príncep, ajudarà als més necessitats.

 

Premi a la Millor Adaptació Teatral, Fira de FETEN, Gijón, Espanya, 2012 Premi al Millor Espectacle, Amigos de Titeremurcia, Múrcia, Espanya, 2012


Edat: A partir de 6 anys

Durada de l’espectacle: 50’

Preu: 6€ socis/8€ no socis i adults

 
<< Tornar a programació