logo

EL TRENCANOUS-Ballet de Moscou

EL TRENCANOUS-2 GENER 2020

Data: 02/01/2020
Hora: 19:00
Preu: 25€ - 35€

Entrades


El Ballet de Moscou torna a l’Espai Maragall amb El Trencanous, un clàssic nadalenc.

Un meravellós somni va començar en 1989 quan el director Timur Fayziev, solista de les millors companyies russes des de la seva adolescència, funda el BALLET DE MOSCOU, el seu objectiu: difondre i contagiar la seva passió pel món del ballet.

El Trencanous és una de les obres més estimades pel públic, compta amb la música insuperable del compositor més admirat de música per a ballets: el gran Piotr Txaikovski. És una obra plena de fantasia; els protagonistes Clara i el Trencanous ens transporten a un conte fantàstic ple d’aventures i ens delecten amb danses sublims gràcies a la coreografia original de Màrius Petipà i Lev Ivanov.

En l’actualitat, el Ballet de Moscou s’enorgulleix de la força de la seva experiència, són més de 30 anys de gires internacionals ininterrompudes. El seu èxit resideix a sumar qualitat, compromís, passió pel món del Ballet.

En escena, els artistes encapçalats pels solistes Olena Antsupova i Aleksandr Petrishenko captiven al públic transmetent emotivitat i la tècnica més depurada de l’escola russa, interpretant en aquesta ocasió un conte fantàstic convertit en obra mestra del ballet.

Durada: 1h45min amb un descans de 20 minuts

Preu: 35€

Pack ‘familair’ (4): 30€

Preu de grup: 25€ (mínim 12)


<< Tornar a programació