logo

Mur

Data: 14/10/2018
Hora: 12:00
Preu: 6/8 €

Entrades


Mur

Cia3

SINOPSI

Quelcom es trenca i s’enfondrà un mur fet a base de cubs. D’entre les seves restes, apareixen dotze persones que proven infinitud de formes per reconstruir un nou món.  Malgrat la inestabilitat dels cubs i els fracassos a què s’enfronten, els personatges s’esforcen per assolir el seu objectiu, treballant de forma col·lectiva i amb un lema que els impulsa a seguir endavant: “Si caminem sols, anem més de pressa; si caminem junts, arribem més lluny”. Seran capaços de trobar l’estructura perfecta? Podran lidiar amb les seves diferències per assolir l’anhelada harmonia?

Mur és una obra poètica que fa ús de l’arquitectura efímera per reflexionar sobre les limitacions, físiques i mentals, i la capacitat humana de sobreposar-hi.

 

Idea original: Nacho Flores i Joaquim Aragó Direcció: Nacho Flores Assessor coreogràfic: Roberto Olivan

Intèrprets: Circ Vermut (Jordi Mas, David Candelich), Circ Bombeta (Oriol Morgades, Quique Maltas, Sergi Comesa, Manolo Osoyo), Alberto Munilla, Ramón Giménez, Nacho Flores

Suport a l’escenari: David Lafuente, Martí Cano, David de la Rosa Alegre, Urània Estelrich Música original: Ramón Giménez (“El Brujo”)

Producció executiva: Joaquim Aragó Il·luminació: Xavier Valls

Vestuari: Elisa Echegaray

Atrezzo: Alberto Munilla Il·lustració: Ivan Jordà

Comunicació i vídeo: Atzur Produccions.


Preu: 6 socis La Xarxa / 8 € no socis i adults.

Públic recomanat: Tots els públics

Gènere: Circ

Web: www.mur.cat

 

Programació GavàMón 2018

 

laxarxa-espaimaragallgavamonespaimaragall-enfamilia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
<< Tornar a programació