logo

Santi Rodríguez

Infarto

Data: 16/11/2018
Hora: 21:00
Preu: 16/18€

Entrades


Infarto ¡no vayas a la luz!

Santi Rodríguez

SINOPSI

Diuen que un instant abans de morir, veus la pel·lícula de la teva pròpia vida. Però Santi Rodríguez va veure una obra de teatre, vols descobrir que es tracta? Des de l’escenari Santi et parlarà de la seva vida, de la seva manera de burlar a la mort i el seu jurament de gaudir aquesta segona oportunitat que li ha caigut del cel. Humor, brillantor i teatre, molt teatre. Vestuari, Llums, dramatúrgia, escenografia, un actor incommensurable i una història inqüestionable.

Un home madur i amb una vida familiar i estable sofreix un infart que ho porta a la vora de la mort, llindar on repassa la seva pròpia vida i rep una revelació divina, viatge del que aconsegueix tornar davant la sorpresa de tots. Experiència traumàtica i reveladora davant la qual decideix aprofitar aquesta segona oportunitat i s’obstina a complir tota la llista de pendents que va ser a punt de deixar sense complir, des dels desitjos més simples i venials als projectes més ambiciosos.

Un madur amb excés de motivació, unes ganes de viure deslligades fins al punt de la temeritat i unes ganes desenfrenades per aprofitar aquesta pròrroga inesperada sense por ni frens són els ingredients perfectes per a aquesta impecable comèdia sobre la vida… on es mastega la tragèdia.

¡No vayas a la luz! Vine al teatre i gaudeix amb la nova obra d’un actor amb set vides i més, molt més, un animal de l’escenari, un bigoti incontestable i un enviat del riure com Santi Rodríguez.


Preu: 18 € a taquilla / 16 € anticipada

 

 
<< Tornar a programació