VOICES FROM YESTERDAY

VOICES FROM YESTERDAY

Data: 11/12/2022
Hora: 19:00
Preu: 10 €

Entrades


La Coral La Igualtat presenta l’espectacle Voices from yesterday, concert simfonic coral, en què interpretaran algunes de les cançons més conegudes de la banda de pop-rock nascuda a Liverpool i que van integrar John Lennon, Paul McCartney, George Harrison i Ringo Starr… coneguts com The Beatles.

Un concert que ens farà reviure unes melodies creades per la banda britànica més famosa de la història de la música pop-rock, sobretot durant els anys seixanta, i que, malgrat els anys transcorreguts, encara són vigents.

Acompanyats d’una orquestra simfònica i la potència d’un gran conjunt coral, gaudirem d’una antologia que ens sorprendrà per la seva qualitat artística. Tot això sense oblidar alguns grans temes que han fet història; una recordança per als dos compositors de bandes per al cinema, que ens han deixat recentment: Vangelis i Ennio Morricone. Un concert amb remembrança per no oblidar-nos d’altres temes que ens han acompanyat durant anys i que romanen perennes sobre la palestra de la música culta.


<< Tornar a programació