GAVÀ HALL OF FAME presenta aquesta tardor 2021 el 2on Saló de la Fama de Bandes Tribut i Versions de Catalunya amb 3 concerts a l’Espai Maragall el cap de setmana del 8 al 10 d’octubre més 13 concerts en format vermuts acústics, el cap de setmana del 25-26, per obrir boca amb el recolzament dels restauradors de Gava.

GAVÀ HALL OF FAME és un espai cultural que vol donar relleu al treball de les Bandes Tribut i Versions convertits en agents culturals per preservar la música de generacions anteriors.

 

SHUARMA CANTA BOWIE
Divendres 8 octubre, 21h.

Shuarma, el líder de la coneguda banda Elefantes, fa la seva entrada al Saló de la Fama de Bandes Tribut i Versions de Catalunya, amb el seu homenatge íntim i acústic a la figura del gran David Bowie. Una ocasió única d’escoltar a la província de Barcelona els grans èxits del Duque Blanco a l’excepcional veu d’un dels millors artistes que ha donat el rock nacional aquest mil·lenni.

Preu: 18€
Anticipada: 15€
>> Entrades

 

OBSCURE SOMIA THE CURE
Dissabte 9 octubre,  21h.

Obscure fan la seva entrada al Saló de la Fama de Bandes Tribut i Versions de Catalunya, amb el seu oníric homenatge a la banda de Robert Smith els The Cure. Considerats el millor tribut a Europa pugen a l’escenari de l’Espai Maragall després del seu triomf al Coliseum de Barcelona fa pocs mesos. Una ocasió única de viatjar al costat més fosc dels 80 i 90 amb aquest tribut de auténtic luxe.

Preu: 18€
Anticipada: 15€
>> Entrades

 

QUIM ZANGO TOMA JARABE DE PALO
Diumenge 10 octubre,  19h.

Quim Zango, acompanyat d’una selecció de músics de Gavà, fa la seva entrada al Saló de la Fama de Bandes Tribut i Versions de Catalunya amb el millor i més sentit homenatge que la ciutat i el músics de Gavà poden retre a Pau Donés i el seu Jarabe de Palo. Ningú millor que Zango per posar-se en la pell d’un dels millors artistes que ha donat el nostre país, amb un repertori d’èxits bandera de moltes generacions.

Preu: 18€
Anticipada: 15€
>> Entrades