TEATR3S celebra el 110 aniversari del natalici de Frida Kahlo

Frida Kahlo

La companyia gavanenca TEATR3S celebra el 110 natalici de la pintora mexicana, amb Frida Kahlo, viva la vida d’Humberto Robles

La sala Fènix de Barcelona oferirà durant el mes de juliol 8 funcions de l’aclamat monòleg Frida Kahlo, viva la vida, del dramaturg mexicà Humberto Robles, a càrrec de la companyia Mèxic-catalana TEATR3S.

Es tracta d’un bonic i intens monòleg que narra la soferta vida de  la pintora Frida Kahlo, que ens permet conèixer una mica més a la Frida dona, interpretada per Marisol Salcedo, sota la direcció de Carles Solsona.

En un dia de morts, Frida Kahlo espera als seus convidats i mentre cuina, evoca Diego, Rockefeller, Trotski, exposa la seva opinió sobre els artistes, Mèxic, Estats Units, França i sorgeix inevitablement el record de l’accident i la presència de la mort. Un monòleg entre el dolor, la passió i l’humor.

Després de passejar el nom de Gavà per diverses sales com el C.C. La Bòbila, TPK, Cotxeres Sants, Club KIF, el teatre Llantiol de Barcelona, o al mateix Espai Maragall, la companyia va fer una gira americana i va presentar el seu muntatge de Frida en el Moxie Theater a San Diego CA (EUA), al Centre Cultural Tijuana CECUT (MX) i al teatre universitari Benito Juárez a Ensenada (MX), amb gran èxit de crítica i públic. En tornar a casa, participen en el XIII festival del Casc Antic de Barcelona, a la sala RAI-ART. Els dies 22 i 23 d’abril van estar a la sala Zircó a València i el passat dissabte 13 de maig es van presentar a la sala El apeadero de Granada esgotant localitats i rebent una molt bona crítica.

Les funcions seran del 20 al 30 de juliol, de dijous a diumenge a les 21h a la sala Fènix, situada al carrer riereta número 31, al barri barceloní del Raval.

Les entrades ja estan a la venda a la web de la sala Fènix. Els preus oscil·len entre els 8 i els 16€.

 

Deixa un comentari