Arribada la primavera com ja és habitual, Gavà acull el Festival Internacional de Titelles. Amb la fi de les restriccions, recuperem les dates i el format ja clàssic del Festival.

Els dies 13, 14 i 15 de maig un cop més el fantàstic món dels Titelles i el Teatre d’objectes ompliran Gavà. Enguany, amb les propostes de setze companyies professionals del País i d’arreu, recuperem la presència internacional.

Durant el cap de setmana, amb una quarantena de passis, tallers d’artesans i instal·lacions, volem recuperar l’esperit tradicional del Festival abans pandèmia, de festa al carrer, sobretot pels més petits i famílies.

Els organitzadors, l’Ajuntament i Xarxa Gavà, membre de la Fundació Xarxa d’Espectacles Infantils i Juvenils de Catalunya, utilitzem la Cultura com a motor incansable que genera valors i remou consciències. Volem que els valors de la solidaritat i la convivència creixin i que el Teatre de Titelles i la Cultura en siguin altaveu.

Aquest any, entre tots, volem convertir les places i carrers, teatres i instal·lacions de Gavà, en espais de somriures i mirades solidàries.

Fem CULTURA!!
Ara també diguem Sí a la cultura de LA PAU.

PDF PROGRAMACIÓ 31è FESTIVAL DE TITELLES

ESPECTACLES A L’ESPAI MARAGALL

Ho sentim, no hi ha cap esdeveniment programat per aquesta data.