Enguany els organitzadors, l’Ajuntament i Xarxa Gavà membre de la Fundació Xarxa, hem intentat amb les limitacions econòmiques actuals fer un esforç per aconseguir un Festival atractiu amb valors i qualitat, amb la participació d’una quinzena de Companyies, una trentena de representacions amb tallers i instal·lacions.

Hem intentat donar contingut a la “I” de internacional amb Cies vingudes de Regne Unit, Dinamarca, Portugal i els Estats Units d’Amèrica, completat amb companyies catalanes i d’arreu de l’Estat.

Podrem gaudir d’una gran varietat de titelles i teatre d’objectes, amb especial atenció en aquesta edició a la manipulació de titelles de fil.

Cal destacar que l’entranyable L’Estaquirot Teatre habitual al nostre Festival, estarà present amb diverses propostes; en el que possiblement serà unes de les darreres possibilitats de veure’ls en escena, ja que després de 50 anys com companyia professional es retiren aquest estiu.

Hem volgut també en aquesta 32è edició que grups locals d’animació, cercaviles i personatges com la Venus de Gavà participin també en aquesta gran Festa de la Cultura adreçada sobretot als més petits i famílies.

Gaudim tots plegats, no us perdeu aquest Festival!!!

PROGRAMACIÓ 32è FESTIVAL DE TITELLES

ESPECTACLES A L’ESPAI MARAGALL

Ho sentim, no hi ha cap esdeveniment programat per aquesta data.