logo

El pes del plom

elpesdelplom

Data: 19/10/2018
Hora: 21:00
Preu: entrada gratuïta

Entrades


El pes del plom

La Virgueria

Espectacle recomanat per FundiPau i JM Delàs

El pes del plom és un thriller poètic, una aproximació al món de les armes i a la seva indústria des d’una perspectiva humana i occidental. Es la història de quatre personatges que viuen les seves vieds, que s’estimen i s’odien que tenen inseguretats i pors, que ploren, que ballen, que riuen, que criden, que follen. Quatre personatges que ens pregunten, amb cada gest i cada paraula, quina és la nostra responsabilitat en tot plegat. Quant pesa la nostra culpa?

El pes del plom no és un espectacle sobre la guerra, és un espectacle sobre el lobby de la guerra, sobre els seus agents. Sobre els interessos econòmics que fan d’aquesta indústria quelcom “necessari”.

SINOPSI

Un home vestit dins una banyera fumejant. Un altre home l’apunta amb una arma i es pregunta si prement el gallet no deixarà un món més just. Una dona que fa més preguntes de les necessàries. Algú està a punt d’arribar. “Mai no arribaràs a saber el que estàs a punt de trencar. Quant pesa el teu dolor? Quanta estona trigaràs a ofegar la culpa?”

Entrada gratuïta. Recollir invitacions a la taquilla de l’espai Maragall.

Activitat paral·lela:  Col·loqui postfunció amb la companyia.


Programació GavàMón 2018

 

Premsa

Dossier El pes del plom, de La Virgueria

Destacats premsa

Web

lavirgueria.com

 

gavamon

 

 

 

 

 
<< Tornar a programació